Naamloos document Clownvis

Het team achter NJOY DIVING

Jan

Jan Rinckes is in het dagelijks leven bezig om tien man aan de gang te houden in zijn eigen bedrijf E.T.B. 'NOORD' D. Rinckes & zn. bv. Vader van twee zoons, waarvan Rincke in het bedrijf werkzaam is. Dennis, de oudste van de twee, is ook door het duik virus getroffen. Jan tennist nog op hoog niveau en is één van de grondleggers van NJOY DIVING. Helemaal weg van het duiken in de tropische wateren waar ook op de wereld, en is ook in Nederland wel ergens aan de waterkant te vinden als de tijd het toelaat. De grote glimlach is er altijd wanneer hij mensen kan helpen en gelukkig kan maken. Jan heeft directe toezicht in het water en is eindverantwoordelijk voor alle activiteiten.


jan@njoydiving.nl of 06-54368223


Edith

Edith Rinckes, echtgenote van Jan, is mede eigenaar van E.T.B. 'NOORD' waar ze dagelijks werkzaam is als boekhoudster. Edith is klein van stuk maar groot onderwater want ze gaat geen haai uit de weg. Altijd tijd voor een ander met een luisterend oor en een heerlijke lach. Leven is haar motto en niet geleefd worden en dit laat ze ook niet toe. Vele hobby’s heeft ze, mandala tekenen, handlezen en Reiki, ze is al jaren Reiki-master en zit ook in het bestuur van: www.reikiwereldwijd.nl.
Ook haar grootste hobby is duiken en als het even kan in de tropische wateren. Edith is begeleider in en rond het water.edith@njoydiving.nl of 06-27015797


Johan

Johan Smakman heeft na 28 jaar in de auto’s te hebben gezeten zijn garagebedrijf verkocht en het roer om gegooid. Nu alweer 5 jaar voor zichzelf werkzaam in de bouw en met veel plezier. Er was tijd voor een hobby en ook hij werd gegrepen door het duikvirus. Wekelijks is hij aan de waterkant, je zou haast denken dat hij kieuwen moet hebben. In de tropische wateren doet hij geen duik zonder zijn videocamera. Ook één van de grondleggers van NJOY DIVING. Niets is mooier dan ook andere mensen te laten genieten van jou passie. Ook Johan heeft directe toezicht in het water en de eindverantwoording voor alle activiteiten.


johan@njoydiving.nl of 06-22485116Jolanda


Jolanda Smakman, echtgenote van Johan. Huisvrouw en moeder van drie prachtige dochters. Twee van die dochters duiken ook, waarvan er één ook bij NJOY DIVING. Zelf zou ze ook graag met duiken beginnen, maar door oor problemen is dit niet mogelijk. Jolanda is een fanatieke snorkelaarster en is in het tropische water er niet uit te krijgen en ziet net zoveel als wij duikers. Zij zal de mensen helpen en begeleiden tijdens alle activiteiten. Natuurlijk zal ze ook altijd haar fotocamera meenemen om leuke foto’s te maken.


jolanda@njoydiving.nlJolanda Brand
Jolanda Brand, getrouwd met Co en moeder van twee geweldige zonen. Onze oudste zoon heeft een beperking en duikt met heel veel plezier bij Njoy. Jolanda werkt op het hoofdkantoor van een bank in Amsterdam Zuid Oost. Wij zijn een echte duikfamilie en zijn allemaal besmet met het duikvirus. We duiken het liefst in tropisch water. Jolanda is begeleidster in en rond het water.
Eric


Eric van Hillo is designer bij een groot machinefabriek in Oostzaan. Hij heeft twee gouden handen, je hoeft maar te kikken en hij heeft het al gemaakt in roestvrij staal. Omdat zijn zoon Guido naar het T&O Sealteam ging is Eric ook gaan duiken. Vanaf dat moment ook wekelijks langs de waterkant te vinden, met zijn duikmaatjes Ruud en Johan. Dus ook Eric heeft maar één passie en deelt dit graag met anderen. Eric is begeleider in en rond het water.

eric@njoydiving.nl


AnnemiekAnnemiek van Hillo is de echtgenote van Eric. Buiten dat ze huisvrouw is, is ze ook werkzaam als administratief medewerker in een ziekenhuis in Amsterdam. Duiken vind Annemiek niets, maar je weet nooit als het virus je eenmaal pakt! Wanneer we in het weekend duiken is Annemiek er altijd bij en het T&O Sealteam slaat ze nooit over. Annemiek zal helpen en begeleiden tijdens alle activiteiten.


annemiek@njoydiving.nlRuudRuud Veldhuizen is in het dagelijks leven een adaptatietechnicus bij een revalidatietechniek bureau. Een Ajaxied in hart en nieren, als Ajax heeft verloren, zit Ruud in zak en as. Zeven jaar lang is hij trainer en coach geweest van het jeugd elftal van De Meteoor. Ook Ruud ging duiken omdat zijn zoon Djino naar het T&O Sealteam ging. Bij Ruud was het voetbal virus net even sterker maar sinds kort heeft het duikvirus het toch gewonnen en is Ruud weer helemaal terug. Hij is ook begeleider in en rond het water.


ruud@njoydiving.nl
Bronja

Bronja Veldhuizen is de echtgenote van Ruud. Zij is huisvrouw en staat helemaal achter manlief met de voetbal gekte, want ze weet ook alles van voetbal. Duiken is ook voor haar niet weggelegd maar in de weekeinden is ze er altijd bij en het T&O Sealteam van haar zoon slaat ze ook voor geen goud over. Bronja zal helpen en begeleiden tijdens alle activiteiten.


bronja@njoydiving.nl
Zoals u kunt lezen, allemaal enthousiaste mensen met maar één doel: plezier hebben met elkaar, en dat is waar NJOY DIVING voor staat.


Naamloos document